Mieren te koop

Buy ants

Als u op zoek bent naar een specifieke mierensoort, kunt u levende mierenkolonies kopen. Levende mieren worden verkocht door mierenexperts en entomologen die kolonies van specifieke soorten houden. Dergelijke mieren te koop worden meestal aangeboden als onderdeel van een educatief programma. Levende mieren kunnen online of per telefoon worden gereserveerd en worden meestal verzonden.

Zoek een lokale mierenverkoper

In gebieden waar je alleen vuurmieren of rode mieren te koop kunt vinden, kun je nog steeds andere soorten mieren kopen. Als je genoeg ruimte hebt voor een kolonie timmermieren of een hoop ballonmieren, kun je ze bestellen. U kunt plaatselijke mierenverkopers vinden in de Gouden Gids, online, of door contact op te nemen met uw plaatselijke universiteit.

Vind een online mierenhandelaar

Als u in een gebied woont met een groot aanbod aan mierensoorten, kunt u mieren online bestellen. Websites als eBay en Amazon verkopen producten op basis van mieren, zoals schoonmaakmiddelen op basis van mieren, mierenmest, en mierenvallen. Bij online verkopers kunt u meestal aangeven welke mierensoorten u wilt (op soort, grootte of kleur) en in welke hoeveelheden. Online verkopers verzenden de mieren meestal rechtstreeks naar uw huis, zodat er geen kans is dat de mieren in uw omgeving ontsnappen.

Laatste woorden.

Als je genoeg ruimte hebt voor een kolonie timmermieren of een hoop ballonmieren, of als je een vriend hebt die een geschikte ruimte heeft, kun je ze kopen. Als je in een gebied woont met maar een paar soorten mieren, kun je ze online bestellen. Woont u in een gebied met een groot aanbod aan mierensoorten, dan kunt u mieren online bestellen.

Heeft u meer vragen over mieren kopen? Stel ze dan gerust in de reacties hieronder. Bovendien zijn we blij met eventuele aanvullende tips van lezers in uw omgeving.

Leave a comment

Your email address will not be published.